Toekomstgericht bouwen

Bouwpartners Poppe is een bewuste bouwpartner met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Bij elke bouwopdracht bewaken wij in hoge mate de duurzaamheid en esthetiek. Dankzij onze bouwervaring zult u levenslang trots zijn op uw woning, kantoor, winkel of bedrijf.


Met een gezonde portie werkkracht, tonnen werkplezier, fiere vakkennis en een realistisch uitgekiende planning wordt Poppe graag uw bouwpartner om te bouwen met vertrouwen, volledig
op uw maat, sleutel op de deur of een combinatie van beide.


Ook de nieuwe technologieën hebben voor ons geen geheimen meer. Wij bekijken graag samen met u hoe wij uw project kunnen automatiseren door middel van een domotica-systeem geheel opgebouwd naar uw noden en wensen. Het integreren van een domotica-systeem heeft vaak ook een energiebesparend effect.


Stabiele en betrouwbare partners

Bouwpartners Poppe bestaat reeds jarenlang is bij bouwheren, architecten én binnenhuisarchitecten een graag geziene bouw partner dankzij hard en graag werken, creatieve bouwknowhow en aanstekelijk enthousiasme. Onze gespecialiseerde medewerkers bouwen graag en met zin voor initiatief aan uw bouwproject. Complexe bouwproblemen en onvoorziene omstandigheden lossen wij op met de glimlach .


Duurzame projectontwikkeling

Naast het bouwen voor derden ontwikkelen en promoten wij ook onze eigen immobiliënprojecten. Ook daar hanteren wij dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Op die manier leveren wij al jarenlang onze bijdrage aan een duurzame en esthetische urbanisatie, overal te lande.


Heldere communicatie & ondersteuning

Bouwen doet u niet elke dag. Wij houden van een heldere communicatie en beantwoorden dan ook graag al uw vragen voor, tijdens en na het bouwproces. U kunt te allen tijde rekenen op correcte informatie en begeleiding van a tot z.


Eén plus één is drie

Bouwpartners Poppe heeft alle specialisten in eigen huis. De naadloze opeenvolging van elke bouwfase is voor de bouwheer een onbetaalbare meerwaarde die door onze klanten fel gewaardeerd wordt. Zo verdienden wij stap voor stap de goede reputatie die wij vandaag mogen genieten.


ISS Vilvoorde

Voor het project 155 Vilvoorde heeft Bouwpartners Poppe al zijn troeven kunnen uitwerken . Samen met zijn gespecialiseerde medewerkers werd dit project van A- Z afgewerkt naar de wensen en standaarden van 155. Het oude gebouw we rd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. In alle ruimten werd er aandacht besteed aan de nieuwste technologieën op het vlak van netwerk , ventilatie, domotica, toegangscontrole en dynamische verlichting.


Het resultaat is een hypermoderne aangename werkplaats waarin comfort en domotica een grote rol speelt.