3 woonunits

gelegen in de Franz Courtensstraat en de Veerstraat in centrum Dendermonde

Maak kennis met Residentie Vieux Port in hartje Dendermonde. Deze residentie met 3 woonunits gelegen op een toplocatie in de Franz Courtensstraat en de Veerstraat in centrum Dendermonde.

Niet alleen kom je binnen in de rust van het middeleeuws gedeelte, je kan er ook genieten van het uitgebreide horeca-aanbod. Ook shoppers worden in deze gezellige stad heel het jaar door verwend.

Wie het liever wat rustiger aan doet, kan genieten van de vlakbij gelegen natuurgebieden de Kalendijk , de Brusselse forten, de Oude Schelde-arm of in het algemeen het natuurlandschap Beneden Dender en diverse prachtige fietsroutes die Dendermonde rijk is.

Dendermonde heeft een ideale ligging. Ook voor pendelaars heeft residentie Vieux Port alles om aangenaam te kunnen leven. Zo zijn onze “BEN” (bijna energie neutraal) wooneenheden gelegen in de driehoek Gent , Aalst, Brussel nabij grote uitvalswegen E17 en E40. Uiteraard is het openbaar vervoer op wandelafstand aanwezig.

De prachtig afgewerkte appartementen bieden veel natuurlijk licht en een natuurlijk panorama op de mooiste stadsbeelden. Alle appartementen worden voorzien van de modernste technieken zoals domotica, warmtepompen voor verwarming en koeling en zonnepanelen.

Deze wooneenheden hebben een prachtig terras om te genieten van uw vrije tijd. Waar kan u beter uw vrije tijd doorbrengen dan in deze nieuwe parel van de Ros Beiaardstad?

Zin om onze kwaliteit van dichtbij te bekijken? Bezoek dan onze stijlvolle afgewerkte appartementen of maak liever een virtual reality afspraak, waar u met onze consulent rondwandelt in onze bestaande residenties. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsulenten om een afspraak te maken. Of neem een kijkje op www.bouwpartners-poppe.be

Tot binnenkort!