twee broers maar ook

zaakvoerders

Als broers leerden we van kleins af aan om samen te werken. We hadden elk onze eigen talenten en merkten dat we betere resultaten haalden wanneer we er als team tegenaan gingen. Dit is precies de sterkte van Bouwpartners Poppe vandaag: met onze complementaire krachten gaan we elke dag 100% voor al onze klanten met een duidelijke visie: gelukkig zijn in of met uw gebouw. Dit zowel voor de particulieren, bedrijven als investeerders die ervoor kozen om met ons te bouwen. Laat ons ons even voorstellen…

onze waarden

Iedereen praat over duurzaam bouwen maar bij Bouwpartners Poppe zit dit in onze waarden ingebakken.

We gaan duurzame vertrouwensrelaties aan met onze klanten, leveranciers, instanties … waarbij we op elkaar kunnen rekenen. Dit helpt ons om elke dag nog betere services aan te bieden.

Persoonlijk contact zien we als een middel om dit vertrouwen op te bouwen. U kunt dus niet alleen rekenen op contacten met de projectleiders en leveranciers, maar zeker ook met de zaakvoerders. Zo weet elke betrokken partij dat er steeds iemand is die eindverantwoordelijkheid opneemt en kunnen we u – dankzij constant kwalitatief werk – een concurrentiële prijs aanbieden.

Tot slot kiezen we steeds voor premium materialen die hun duurzaamheid meer dan voldoende hebben bewezen. Ze gaan langer mee, zijn slimmer, zuiniger … Bouwpartners Poppe denkt aan de bouwnormen over 10 tot 15 jaar en daar wint u als bouwer, koper en investeerder altijd mee.

bouwpartnerspoppe-persoonlijk-contact-icon
persoonlijk
contact
bouwpartnerspoppe-premium-materialen-icon-blue
premium
materialen
bouwpartnerspoppe-betrouwbare-partners-icon-blue
betrouwbare
bouwpartners
duurzaam-icon-2
duurzaam
bouwen

onze diensten

Bouwcoördinatie

Hebt u een goed plan? Weet dan dat alles start met een goede voorbereiding! Bouwpartners Poppe zorgt ervoor dat het project in elke fase blijft vooruitgaan. Van de vergunningen, attesten en voorafgaande werken tot de bouw zelf die correct en volgens afspraken moet verlopen. Bouwpartners Poppe neemt alle zorgen van u over want dat is wat wij bedoelen met ‘opvolging van a tot z’!

Bouwontwikkeling

Bouwpartners Poppe ontwikkelt ook zelf bouwprojecten: gezinswoningen, appartementen, kantoren en renovaties. Hierbij onderscheiden we ons door de kwalitatieve locaties en gebouwen die helemaal klaar zijn voor de toekomst. Qua werkmethodes en materialen zoeken we telkens met u de beste combinatie voor elk project zodat onze klanten zeker zijn van de juiste keuze vandaag en in de toekomst!

Investeringen

Voor wie op zoek is naar een renderende investering in immobiliën zonder afhankelijk te zijn van huurders of kopers kan terecht bij Bouwpartners Poppe. U financiert (mee) een bouwproject en kan rekenen op een gegarandeerde return.

meet the team

Bpp-Team-Ivan

Ivan Poppe

zaakvoerder
0497 53 08 98
ivan@bouwpartners-poppe.be

Bpp-Team-Jan-2

Jan Poppe

zaakvoerder
0499 42 62 70
jan@bouwpartners-poppe.be

Bpp-Team-Stijn

Stijn

bouwadviseur/projectleider
0471 29 45 93
stijn@bouwpartners-poppe.be

Bpp-Team-Mattias-Vierkant

Mattias

personeelsdirecteur
052 44 44 02
mattias@bouwpartners-poppe.be

Bpp-Team-Nancy-Vierkant

Nancy

administratie
052 44 44 02
nancy@bouwpartners-poppe.be

Bpp-Team-Mieke-Vierkant

Mieke

boekhouding
052 44 44 02
info@bouwpartners-poppe.be

blijf op de hoogte
van onze nieuwste projecten