Koop een woning bij Bouwpartners Poppe. U kunt rekenen op onze hulp, ook na de verkoop!

waarom een woning kopen bij ons?

Perfecte nazorg

Bij Bouwpartners Poppe kunt u rekenen op onze hulp, ook na de verkoop! Wij zijn een aanspreekbaar familiebedrijf dat ervoor garant staat dat u geniet van wat werd afgesproken. Gelukkig zijn in je thuis kan volgens ons alleen als alles perfect werkt. Daar gaan we elke dag opnieuw voor!

Bewuste keuzes

Bouwpartners Poppe bouwt woningen met het oog op de toekomst: innovatieve materialen die hun duurzaamheid hebben bewezen in efficiënte gebouwen die klaar zijn voor het wonen van vandaag en morgen. Zo bent u gerust van uw keuze om een woning bij ons te kopen.

Eerlijke prijzen

Innovatieve woningen met hoogstaande materialen zijn vaak alleen te vinden in de allerhoogste prijscategorieën. Door onze keuze om te werken met een selecte groep vertrouwde partners, kunnen we u woningen voorstellen voor uiterst correcte prijzen. Wedden dat niemand gelooft wat u echt voor uw nieuwe woning hebt betaald?

bouwgrond te koop

Uniek gelegen bouwgrond te koop voor een half open bebouwing lot 2.

Gelegen in de groene gemeente Berlare, Sluis 19A.

De grond is zeer rustig gelegen in de natuur waar veel mogelijkheden zijn om te fietsen en te wandelen. Binnen een straal van 10km ben je in Wetteren, Aalst en Lokeren. Het centrum van Gent heb je op 18 km. Je vindt alle winkels in het centrum van Berlare die op 2,8 gelegen is. Straatbreedte 13.80 m en diepte 81 m. Zuid- zuidoost ligging. Er is een goedgekeurde bouwvergunning beschikbaar voor lot 2. Oppervlakte van het terrein 1.126 m². De bouw van de woning kan vlug van start gaan.

€ 210.000

ontdek ons aanbod

blijf op de hoogte
van onze nieuwste projecten