onze werkwijze

Totaalconcept

Door onze jarenlange ervaring en ons selecte netwerk van betrouwbare partners kunt u zeker zijn dat u straks kan terugblikken op een geslaagd bouwproces. Elke partner zit met u aan tafel en bespreekt zo uw wensen. Maar uiteraard houden wij ook onderling belangrijke werfvergaderingen zodat iedereen perfect op elkaar inspeelt.

Transparant

Verrassingen zijn soms leuk maar in bouwprojecten wordt u er vaak liever niet mee geconfronteerd. Daarom kiest u voor Bouwpartners Poppe. Van ons kwalitatieve basisaanbod kunt u alvast jarenlang zorgeloos genieten. Toch hebt u daar bovenop ook nog een zeer ruime keuze in bouw- en afwerkingsmaterialen voor een totale bouwvrijheid. Waar u ook voor gaat, telkens kunt u rekenen op vaste prijzen en correcte afspraken!

Toekomstgericht

Omdat u zeker kunt zijn van uw investeringen kiezen we bij Bouwpartners Poppe voor duurzame bouwtechnieken. Met een innovatieve maar bewezen aanpak werken we zo telkens weer aan een betere toekomst. Niet alleen voor uw investering, maar ook voor het comfort van u en iedereen rondom u.

projecten

Hieronder vindt u een paar referenties.

blijf op de hoogte
van onze nieuwste projecten