“Flash news”Residentie “Riposo Verde”

Img 8442 Original

Residentie “Riposo Verde” biedt u nog 5 mooie appartementen aan. Reeds 20 kopers zijn de gelukkige eigenaar van dit prestigieuze project te Grembergen.

De appartementen hebben 1 tot 2 slaapkamers en worden volledig naar jouw keuze afgewerkt. Er zijn nog mogelijkheden tot aankoop van ondergrondse staanplaatsen met directe toegang tot de liften. Bovendien is er een waaier aan extra’s: domotica,  grote raampartijen met akoestische beglazing,  vloerverwarming en warm water via warmtepomp, comfortkoeling in de zomer,  zonnepanelen,…

Energie peil E-20 is standaard voorzien waardoor u duizenden euro’s bespaart op uw kadastraal inkomen en op uw energiefactuur t.o.v.  appartementen gebouwd aan de hedendaagse norm met  E-PEIL 35.

Zin om onze kwaliteit  van dichtbij te bekijken, maak dan kennis met onze stijlvolle afgewerkte appartementen of maak liever een  virtual reality bezoek afspraak, waar u met  onze consulent rondwandelt in onze  bestaande residenties. Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsulenten 0471/294.593  om een afspraak te maken. Of kijk gerust een op www.bouwpartners-poppe.be  Tot binnenkort.