DUURZAAMHEID EN TECHNIEKEN

Ikbenmee Campagnebeeld Voor Word E1600099307403 300x128

Hernieuwbare energie is een must in elke moderne woning en werpt alleen haar vruchten af wanneer je woning genoeg geïsoleerd is.

Het gaat lang niet alleen over de ruwbouw. Van de funderings- tot de dak- en schilderwerken: we hebben alle expertise in eigen huis. Om onze klanten te ontzorgen, bieden we een totaalpakket aan.

Al onze nieuwbouwwoningen en -appartementen zijn Bijna-EnergieNeutraal, met een E-peil lager dan of gelijk aan 20. Ze zijn voorzien van vloerverwarming, aangestuurd door lucht/water-warmtepompen. Dat zorgt voor een constante en aangename temperatuur in huis.

De warmtepomp gebruikt ‘gratis’ warmte uit de buitenlucht. Met behulp van een beperkte hoeveelheid elektriciteit voor de compressor, wordt een zeer hoog rendement gehaald. Elk huis of appartement beschikt bovendien over zonnepanelen om zelf elektriciteit op te wekken. Ook in het gebruik van bouwmaterialen verliezen we duurzaamheid nooit uit het oog.

We denken nu al aan de bouwnormen die over tien of twintig jaar van kracht zullen zijn. Zo komt de eigenaar niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer hij vroeg of laat wil verkopen.

Persoonlijk contact, kwaliteit en duurzaamheid zijn de drie sleutelbegrippen bij  Bouwpartners Poppe.