Blogberichten van Bouwpartners Poppe

blog

Lees hier bouwgerelateerde artikels van en over Bouwpartners Poppe. Regelmatig posten we nieuwe berichten. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, schrijf u dan in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

15/09/2020
Tuin 1

Prachtige renovatie van landelijke pittoreske vakantiewoningen in Bouillon.

Een make-over van de woonkamer en slaapvertrekken in een stijlvolle en tijdloze woning. Na de verwijdering van alle gedateerde elementen werd er gekozen voor een strakker interieur met extra aandacht voor afwerking, detail en materiaalkeuzes
30/06/2020
Poppe Schoonheidssalon Voorgevel Drukwerk

Opendeurdag Residentie Tropicarium – Donkmeer Berlare

Wonen aan het Donkmeer  is kiezen voor meerwaarde: meer rust, meer comfort, meer vrijheid, meer licht,  méér in residentie Tropicanium! In dit prachtproject met 2- en 3-slaapkamer appartementen, woont u  op een zalige ongerepte plek aan het Donkmeer te Berlare.
16/06/2020
Brecht 001

Wij bouwen of renoveren uw droomwoning

Heeft u geen idee hoe uw droomwoning er uit moet zien? Bezit u een mooi perceel of een te renoveren woonst? Wil u uitbreiden of zoekt u een grond om op te bouwen? Tussen het doolhof van bouwplannen door valt meestal de vraag “waar moeten we beginnen?”… Hier steken wij graag een handje toe.
03/06/2020
Foto Website

Opendeurdag “Riposo Verde” op  31/05 was TOP succes ! 

Voorbije zondag 31 mei hield Bouwpartners Poppe een nieuwe opendeurdag op het prestigieuze project “Riposo Verde”. Veel nieuwe geïnteresseerde gezichten kwamen “uit hun kot” om hun opties te bekijken voor "hun" droomwoning.
08/05/2020

Kom (binnenkort) uit je kot en wees welkom op onze opendeurdag op 31 mei 2020.

Bouwpartners Poppe pakt uit met een droomproject in Grembergen: Riposo Verde. Topappartementen met minimalistische architectuur in een verrassend groene omgeving. Plafondhoge ramen, zeeën van licht en royale terrassen.
10/10/2018

CLT: bouwmethode bij uitstek voor de woning van morgen

Op de stand van Bouwpartners Poppe uit Zele ontdek je alles over Cross Laminated Timber (CLT). Met deze nieuwe houtbouwmethode bouw je een pak sneller dan traditioneel met steen, terwijl het nagenoeg evenveel kost...

blijf op de hoogte
van onze nieuwste projecten