Blogberichten van Bouwpartners Poppe

blog

Lees hier bouwgerelateerde artikels van en over Bouwpartners Poppe. Regelmatig posten we nieuwe berichten. Wilt u hiervan op de hoogte blijven, schrijf u dan in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

16/11/2020
Ikbenmee Campagnebeeld Voor Word E1600099307403 300x128

DUURZAAMHEID EN TECHNIEKEN

Hernieuwbare energie is een must in elke moderne woning en werpt alleen haar vruchten af wanneer je woning genoeg geïsoleerd is. Het gaat lang niet alleen over de ruwbouw. Van de funderings- tot de dak- en schilderwerken: we hebben alle expertise in eigen huis. Om onze klanten te ontzorgen, bieden we een totaalpakket aan.
05/11/2020
Website

Residentie “Vieux Port” Dendermonde.

Maak kennis met Residentie Vieux Port in hartje Dendermonde. Deze residentie met 3 woonunits gelegen op een toplocatie in de Franz Courtensstraat en de Veerstraat in centrum Dendermonde. Niet alleen kom je binnen in de rust van het middeleeuws gedeelte, je kan er ook genieten van het uitgebreide  horeca-aanbod. Ook shoppers worden in deze gezellige stad heel het jaar door verwend.
30/10/2020
Img 8442 Original

“Flash news”Residentie “Riposo Verde”

Residentie "Riposo Verde” biedt u nog 5 mooie appartementen aan. Reeds 20 kopers zijn de gelukkige eigenaar van dit prestigieuze project te Grembergen.
05/10/2020
Achterzijde Reigerstraat

Renovatie van 9 studentenwoningen te Gent.

Renovatie van 9 studentenwoningen te Gent. Bouwpartners Poppe creëerde een fantastisch renovatieproject van 9 studentenwoningen in Gent. De afgeleefde studentenwoningen werden verbouwd, uitgebreid en opnieuw ingericht tot een sfeervol geheel. Elke kamer haalt alle huidige vereiste bouwnormen en het pand is gerenoveerd met aandacht voor daglicht, ruimte en comfort.
15/09/2020
Tuin 1

Prachtige renovatie van landelijke pittoreske vakantiewoningen in Bouillon.

Een make-over van de woonkamer en slaapvertrekken in een stijlvolle en tijdloze woning. Na de verwijdering van alle gedateerde elementen werd er gekozen voor een strakker interieur met extra aandacht voor afwerking, detail en materiaalkeuzes
30/06/2020
Poppe Schoonheidssalon Voorgevel Drukwerk

Opendeurdag Residentie Tropicarium – Donkmeer Berlare

Wonen aan het Donkmeer  is kiezen voor meerwaarde: meer rust, meer comfort, meer vrijheid, meer licht,  méér in residentie Tropicanium! In dit prachtproject met 2- en 3-slaapkamer appartementen, woont u  op een zalige ongerepte plek aan het Donkmeer te Berlare.

blijf op de hoogte
van onze nieuwste projecten